Antalya Orman Yangını : Antalya'da orman yangını / Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Antalya Orman Yangını : Antalya'da orman yangını / Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır.

Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Antalya'da orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ...
Antalya'da orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ... from idora.gazetevatan.com
Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını! Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

.orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi.

Aksu'nun yurtpınar mahallesi'ne bağlı kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya kumluca'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Antalya'nın serik ilçesindeki orman yangını sırasında aniden ortaya çıkan hortum söndürme serik ilçesine bağlı tongüşlü mahallesi kaşıkçı mevkiinde saat 14.30 sıralarında orman yangını çıktı. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle.

Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın serik ilçesindeki orman yangını sırasında aniden ortaya çıkan hortum söndürme serik ilçesine bağlı tongüşlü mahallesi kaşıkçı mevkiinde saat 14.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını from cdn.iha.com.tr
Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Aksu'nun yurtpınar mahallesi'ne bağlı kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangına antalya, kumluca, finike ve kemer'den gelen 100 orman işçisi karadan. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı.

Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Yangında şu ana kadar 20 hektarlık alan yandı. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını!

Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı.

Antalya'da Korkutan Orman Yangını - Son Dakika
Antalya'da Korkutan Orman Yangını - Son Dakika from foto.sondakika.com
Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını! Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı.

Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı. Geri gündem antalya'da orman yangını. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangına antalya, kumluca, finike ve kemer'den gelen 100 orman işçisi karadan. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı antalya yangın. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar